ProfesNet este o firmă cu experiență de peste 15 ani în livrarea de servicii IT către companii de orice dimensiune, Oferim servicii IT complete, personalizate pe nevoile fiecărei afaceri sau colaborăm cu succes cu departamente IT interne, pentru susținerea obiectivelor de business. ProfesNet, nu numao că oferă cele mai bune soluții IT, ci se și diferențiază prin experiența oferită clienților: -extra-efort de înțelegere a nevoilor și adaptabilitate; -promptitudine în rezolvarea problemelor; -implicare și proactivitate pentru eficiență operațională maximă; -valoare adăugată afacerilor clienților noștri parteneri.

MISIUNEA ȘI VIZIUNEA PROFESNET

NĂZUIM CĂTRE EXCELENȚĂ ÎN SERVICIILE PE CARE LE FURNIZĂM!

AVANTAJELE NOASTRE

Costuri reduse

Primul beneficiu al clientilor nostri consta in solutiile personalizate, axate in jurul conceptului preventiv, care, impreuna cu serviciile noastre de consultanta, ajuta la scaderea considerabila a costurilor aferente departamentului IT.
Help-Desk Sistem inteligent de management al deranjamentelor Punem la dispoziția clienților o interfață web către o aplicație de management a tichetelor prin care ne anunță probleme de ordin tehnic cu care se confruntă.
Personal ultra calificat Toți inginerii noștri dețin diplome de certificare recunoscute internațional.
1 2 3

Despre Noi

ProfesNet

Secure Your Business

Împreună cu noi, afacerea ta exploatează beneficiile tehnologiei în scopul unei dezvoltari accelerate.

Serviciile noastre

Servicii VPN

PROFESNET © 2016 | PRIVACY POLICY

Contact

Instalăm servicii VPN peste rețelele publice de Internet, între sediile sau filialele companiei, pentru a putea transfera datele în mod protejat (criptat) între acestea
Consultanță IT Externalizare IT Service calculatoare Recuperare date
Cablare structurată Supraveghere video Soluții de Back-Up Devirusări sisteme          informatice
Tel: 0741233900 Tel: 0767802493 office[at]profesnet.ro
Viziunea ProfesNet este de a deveni partenerul preferat, prima opțiune a celor mai multe companii din regiune care aleg să externalizeze serviciile IT către cea mai bună echipă de profesioniști IT.
Ne-am asumat misiunea de a oferi clienților cele mai bune soluții IT și o experiență de business profitabilă, bazată pe înțelegerea nevoilor, proactivitate și eficiență, o ecuație de valoare pe care nici un alt furnizor din regiune nu o poate susține.
AI ÎNTREBĂRI DESPRE SERVICIILE PROFESNET SAU DESPRE BENEFICIILE EXTERNALIZĂRII ?
0767802493 0741233900
office[at]profesnet.ro